virenoja

Virenojan risteys on n. 17km Lahdesta ja 6km Orimattilasta. Tietä ajetaan suoraan kunnes vasemmalla näkyy lampi. Heti lammen jälkeen ja ennen rautatietä kääntyy vasemmalle Tiilitehtaantie. Vähän matkaa ja tiilitehdas on vieressä.
PELIALUETTA SAA KÄYTTÄÄ VAIN LAHTI AIRSOFT RY:N JÄRJESTÄMISSÄ PELEISSÄ, KAIKKI MUU TOIMINTA ON KIELLETTY ALUEEN OMISTAJAN KÄSKYSTÄ.


Virenojan tiilitehdas on nimensä mukaan entinen tiilitehdas, joka paloi vuonna 1975. Alueella on tehtaan raunioiden lisäksi metsämäistä pusikkoa aivan tehtaan vieressä, mikä tekee alueesta mielenkiintoisen yhdistelmän CQB- ja metsäpeliä. Alue rajautuu parkkipaikan ja offgame-alueen puolella tiehen ja muuten sitä ympäröivät lammet. Lisää foorumilta: tehtaan pohjapiiirustus.Jokimaa

Jokimaalla on metsäpelialue lintutornin tuntumassa.
Parhaiten paikalle löytää kun lähtee ajamaan vanhaa helsingintietä. Noin kilometrin jälkeen tulee autokorjaamon kyltti oikealle (Lintulantie). Jatka tätä tietä noin 1.5km, jonka jälkeen tulee risteys vasemmalle, ennen risteystä on varoitus " <–PUOMI". Risteyksessä on siis puomi ja ilmoitus milloin puomi on auki, tien nimi on Luhtijoentie. Noin 500m jälkeen tulee vastaan tien oikeassa laidassa polku pelialueelle.

Jos tulet Hollolan suunnalta, lyhin matka alueelle on kun kääntyy Nostavantielle (heti radan jälkeen oikealle) ja alle sadanmetrin jälkeen heti vasempaan Lintulantielle, jatkaa sitä 1,8km niin kääntyy oikeaan Luhtijoentielle.

Lisää tietoa alueesta foorumilla.

Jokimaan 17,5ha:n alueelta löytyykin monipuolista metsää ja korkeuseroja: kallioita ja tasaista aluetta, sekä kasvillisuutta erittäin tiheästä pusikosta aukeaan, vähän aluskasvillisuutta omaavaan vanhaan kuusimetsään. Alue on melkolailla luonnontilaista metsää ja alueen takaosasta löytyykin paljon kaatuneita puunrunkoja ja juurakoita. Luonnontilaisuuden takia pelialueella on biokuulapakko sekä kielletty häiritsemästä lintuja ja vahingoittamasta puita.