Jokimaan pelialueen ohjeet

Jokimaan pelialueen ohjeet

Osoite: Luhtijoentie 65, Lahti
(Etsimällä Luhdanjoen Lintutorni löytyy myös)

  • Keltainen alue kaikkien käytössä olevaa parkkitilaa, saapumissuunnasta tien vasemmassa reunassa.
  • Kääntöpaikalle jätettävä tilaa auton kääntämiseen.
  • Parkkitilan täyttö aloitettava mieluiten tien varresta offgamea lähimmästä päästä, viimeisenä täyttyy kääntöpaikka. Pelipäivän pääorganisaattori osoittaa jonkun puuhamiehistä ohjaamaan paikalletulijoita oikealle parkkipaikalle.
  • Mikäli pelaajia tulee vanhempien kyydillä, tapahtuu auton purku kääntöpaikalla.
  • Sinisellä merkitty alue on pelinjohdolle varattu, tätä tilaa ei tule tukkia koska se toimii tarvittaessa loukkaantuneiden pelaajien kuljetuksen järjestämiseen.
  • Peltoja ei saa käyttää offarille siirtymiseen tai parkkeeraamiseen, varsinkaan viljelykaudella.

Ajo-ohjeet:

Alue sijaitsee Jokimaalla, parhaiten paikalle löytää kun lähtee ajamaan vanhaa Helsingintietä. Noin kilometrin jälkeen tulee autokorjaamon kyltti oikealle (Lintulantie). Jatka tätä tietä noin 1.5km, jonka jälkeen tulee risteys vasemmalle, ennen risteystä on varoitus “PUOMI”. Risteyksessä on siis puomi ja ilmoitus milloin puomi on auki, tien nimi on Luhtijoentie. Noin 500m jälkeen tulee vastaan tien oikeassa laidassa polku pelialueelle.

Jos tulet Hollolan suunnalta, lyhyin matka alueelle on kun kääntyy Nostavantielle (heti radan jälkeen oikealle) ja alle sadan metrin jälkeen heti vasempaan Lintulantielle, jatkaa sitä 1,8km niin kääntyy oikeaan Luhtijoentielle.